VSAD

Vlaamse Architecten Directory

Algemeen

Waarom datingsites niet langer taboe zijn?

Datingsites waren lange tijd taboe. Echter worden ze nu meer en meer geaccepteerd. Je hoeft niet langer te blozen wanneer je je ouders of vrienden en familie verteld dat je je partner online hebt leren kennen.

Interessante Evolutie

Vooral bij jongeren wordt het enorm vaak toegepast. Ouderen gebruiken het iets minder, terwijl het net voor hen enorm handig is om nieuwe mensen te leren kennen. Waar tot twee jaar de jongeren zich vooral inschreven op gratis datingsites is het nu een evolutie die vooral bij ouderen plaatsvindt. Hier mag je denken aan de doelgroep 45 tot 55 en ouder.

Waarom datingsite gebruiken?

Waarom je een datingsite moet gebruiken? Wel, omdat je er enorm eenvoudig nieuwe mensen mee leert kennen. Dankzij de erg uitgebreide filters kun je op zoek gaan naar de partner die echt bij je past. Je kunt filteren op woonplaats, leeftijd, haarkleur, kleur ogen, enzovoorts. Maar ook is er de mogelijkheid te zoeken naar mensen met gemeenschappelijke interesses: dierenvrienden, graag naar de film gaan, romantisch, vissen, fietsen, lopen, …

Welke datingsite kies ik?

Enkele websites, zoals Parship, hebben een test die je eerst dient af te leggen. Zij kunnen je dan enkele matches voorstellen die goed bij je zouden passen. Indien je wenst, kun je deze matches dan een berichtje sturen.

In België is Parship de laatste jaren enorm gekend geworden. Vooral dan door de TV reclame die op vele zenders te vinden is. Parship.be… Vind de partner die echt bij je past. Dat is hun slogan en daar slagen ze ook perfect in. Ze hebben van vele singles een koppel gemaakt. Test de website zeker even uit en laat je net als vele anderen overtuigen van hun prachtig dating systeem. Je zult er geen spijt van hebben!